Lisede gıda zehirlenmesi şüphesi! 3 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Lisede gıda zehirlenmesi şüphesi! 3 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Lise, Gıda Zehirlenmesi, Samsun, Öğrenci, Hastaneye Kaldırıldı, Kantin, Haber
3. Sayfa Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da bulunan bir lisenin kantininde tavuk yiyen 3 lise öğrencisi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Fatma Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki 3 öğrenci hastanelik oldu.

İddiaya göre; üç öğrenci, öğle saatlerinde okulun kantininde yedikleri bir tavuk ürünü sonrası rahatsızlandı. Öğrenciler, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle okula gelen ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tetkikleri yapılan öğrencilerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

EKİPLER NUMUNE ALDI

Zehirlenme şüphesi sonrası Samsun İlkadım İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri, kantindeki yemeklerden numune alarak Samsun Gıda Kontrol Laboratuvarı'na gönderdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...