İhlas Pazarlama depremzedelere yardımda bulundu

İhlas Pazarlama depremzedelere yardımda bulundu

EKONOMİ Haberleri

İzmir’de meydana gelen depremin ardından Türkiye’nin dört bir yanından yardım yağarken, İhlas Pazarlama İzmir çalışanları da depremzedelere destek oldu.

Bu çerçevede depremzedelere temizlik malzemesi, maske, su ısıtıcısı, saç kurutma makinesi gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra çeşitli gıdalar ve çocuklar için oyuncak yardımı yapıldı. İhlas Pazarlama İzmir Bölge Müdürü Erhan Arslan “Çalışanlarımız, deprem sonrası insanlık icabı yapılması gereken yardımlarda bulundu. Allah bir daha böyle afetleri ülkemize yaşatmasın” dedi.

HALKBANK TIRI ULAŞTI
Depremin yaralarını sarmak ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar da aralıksız sürüyor. AFAD ve Kızılay’ın kurmuş oldukları çadır kentlere yerleşenlere, gelen bütün yardım malzemeleri ulaştırılıyor. Halkbank da Türkiye'nin tek yürek olduğu bölgeye yardım tırı gönderdi. Yardım tırında, çadırda kalan depremzedelere hizmet vermek üzere Wi-Fi alanı ve şarj istasyonları oluşturuldu. Halkbank, beş bin kişiye de battaniye dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...