DEİK'ten 44 ülkeye 15 Temmuz özel teşekkür plaketi

Düzenleyen:
DEİK'ten 44 ülkeye 15 Temmuz özel teşekkür plaketi

EKONOMİ Haberleri

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından FETÖ okullarını kapatarak Türkiye’ye destek olan ülkeler unutulmadı.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında DEİK ve DTİK tarafından gerçekleştirilen “15 Temmuz: Güvene Dayalı İş Birliği” paneli ve DEİK Özel Teşekkür Töreni’nde 44 ülke ödüllendirildi.

Törende Afganistan, Cezayir, Arjantin, Azerbaycan, Kamerun Cumhuriyeti, Çad, Kongo, Fildişi Sahili, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator Ginesi, Etiyopya, Gabon, Gambiya, Gine, Gine Bissau Cumhuriyeti, Haiti, Irak, Ürdün, Kuveyt, Libya, Madagaskar, Maldivler, Mali, Moritanya, Karadağ, Fas, Nijer, Umman, Pakistan, Rusya, Ruanda, Senegal, Sırbistan, Somali, Sudan, Tacikistan, Togo, Tunus, Türkmenistan, Özbekistan, Venezuela, Zambiya ve Bosna-Hersek’e plaket verildi.

Teşekkür plaketleri, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, DEİK Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özdemir ve İş Konseyleri Koordinatör Başkanları tarafından, ilgili ülkelerin Ankara diplomatik misyon temsilcilerine takdim edildi. 

 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...