Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arap iş insanları yatırıma geliyor

Arap iş insanları yatırıma geliyor

EKONOMİ Haberleri

Arap asıllı Türk iş insanlarından oluşan ve Körfez bölgesindeki Arap yatırımcılara yol gösteren Arap-Türk İş Adamları Derneği (ARTİAD), Türkiye’deki yeni yatırım fırsatlarını değerlendirmek için İsra Holding yöneticileri ile ‘Türkiye’de Yatırım Fırsatları’ konulu toplantıda bir araya geldi.

Gayrimenkul geliştirme, kentsel dönüşüm ve yeni finans modeli hakkında katılımcılara sunum yapan İsra Holding yetkilileri; Başakşehir’de devam eden V Mall İstanbul ile Bolu Mudurnu’daki turizm kompleksi V Orman Resort projelerinin avantajlarını da yatırımcılarla paylaştı. ARTİAD üyeleri, projelere sıcak baktıklarını, ortaklık ve iş birliği için Arap yatırımcı grupları İstanbul’a davet ettiklerini kaydettiler. ARTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Kerim “Yüksek kârlılığı ve istikrarlı değer artışıyla özellikle Körfez bölgesindeki Arap yatırımcılar Türkiye gayrimenkulleri güçlü bir yatırım aracı görüyor. Düzenlenen bu etkinlikte üyelerimizle birlikte İsra Holding’in yeni projelerini görme fırsatımız oldu. Projelerin yüksek yatırım potansiyeli taşıdığını analiz eden yatırımlarımız, bölge avantajlarıyla birlikte her iki projeye de sıcak bakıyor. Arap yatırımcılarımız, önümüzdeki süreçte Türkiye’deki ticari yatırımlarını üst seviyeye çıkaracaktır” dedi.
İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı da “Etkinlikteki Arap-Türk yatırımcı dostlarımız projelerimize büyük ilgi gösterdi. Yakın zamanda çoklu ortaklık yapımıza yeni yatırımcı dostlarımızın katılacağı müjdesini buradan vermek isterim” diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...