Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teknofest’te yerli şov

Teknofest’te yerli şov

EKONOMİ Haberleri

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), Türkiye’nin havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te bu yıl da yerini alıyor.

TUSAŞ tarafından geliştirilen ürünlerin sergileneceği TEKNOFEST’te aynı zamanda HÜRKUŞ, AKSUNGUR ve GÖKBEY, uçuş gösterisi gerçekleştirecek. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da gösteri uçuşu gerçekleştirecek olan HÜRKUŞ, bu kez de geçtiğimiz aylarda ilk kez tanıtılan Hava Yer Entegrasyon Uçağı (HYEU) ile katılımcıların nefeslerini kesecek. TUSAŞ tarafından geliştirilen özgün platformlardan GÖKBEY Genel Maksat Helikopteri ve AKSUNGUR İnsansız Hava Aracı ilk kez TEKNOFEST’e özel uçuş gösterisi sergileyecek. TEKNOFEST kapsamında TUSAŞ standında VR tabanlı sanal hangar turu, hava araçlarını deneyimleme imkânı sunan simülatörler ve çok sayıda sürpriz etkinlikler de yer alacak. TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil “Millî Teknoloji Hamlesi’nin en güzel gelişmelerinden biri olan Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST için bu yıl da birbirinden değerli etkinlikler hazırladık. Bu vesile ile gençlere olan çağrımı yineliyorum ve onlara mühendis olmalarını tavsiye ediyorum. Ülkemizin tam bağımsız savunma sanayii onların omuzlarında yükselecek” dedi.

TUSAŞ, ayrıca festivalde yetenek programları, işe alım süreçleri ve kariyerle ilgili soruları bire bir cevaplayacak. Firma ayrıca, genç katılımcılar arasında etkileşimi artıracak olan “Pilot Sensin” ve “Odaklan ve Havalan” adında keyifli aktivitelerin de yer alacağı sürpriz etkinlikler gerçekleştirecek.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...