Bakan Muş: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bakan Muş: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

EKONOMİ Haberleri  / AA

Bakan Muş, döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerin artarak devam edeceğini ve fırsatçılara göz açtırmayacaklarını söyleyerek uyarılarda bulundu.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurlarındaki düşüşün ardından, bu durumu fiyatlamalara yansıtmayanlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakan Muş, fırsatçılara göz açtırılmayacağını belirterek, ihlalde bulunanların en ağır şekilde cezalandırılacaklarını ifade etti.

"FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ" 

Bakan Muş sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Döviz kurlarındaki düşüşü,tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek.Fırsatçılara göz açtırmayacağız. İhlalde bulunanlara hukuki çerçevede en ağır cezaları vereceğiz. Vatandaşımızın hakkını-hukukunu kimseye çiğnetmeyiz" diye konuştu.

Bakan Muş: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

DÖVİZ KURLARINDA SERT DÜŞÜŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası duyurduğu 'Döviz endeksli TL mevduat' (Kur korumalı TL mevduat) sistemi sonrası döviz kurları sert düştü. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurlarındaki geri çekilmenin ardından bu düşüşü fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Bakan Muş: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Düzenleyen:  - EKONOMİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...