Amerikan kargo devleri Rusya sevkiyatlarını askıya aldı

Düzenleyen:
Amerikan kargo devleri Rusya sevkiyatlarını askıya aldı

EKONOMİ Haberleri

Amerikan kargo şirketleri FedEx ve UPS, Ukrayna'ya saldırısından dolayı Rusya'ya yapılan sevkiyatların askıya alındığını duyurdu.

Ukrayna saldırıları sonrası üst üste yaptırım haberleriyle karşı karşıya kalan Rusya'ya bir şok da Amerikan kargo devlerinden geldi. FedEx ve UPS kargo şirketleri, Ukrayna'ya saldırısından dolayı Rusya'ya yapılan sevkiyatları askıya aldıklarını açıkladı.

SEVKİYATLAR SÜRESİZ ASKIYA ALINDI

FedEx'ten yapılan yazılı açıklamada, "İkinci bir duyuruya kadar Rusya ve Ukrayna'daki faaliyetlerimizi askıya alıyoruz." ifadesi kullanıldı.

UPS'den yapılan yazılı açıklamada da, "Rusya'daki adreslere sevkiyatımızı geçici bir süre askıya alıyoruz." ifadesine yer verildi.

ABD ve Avrupa ülkeleri Ukrayna saldırısı nedeniyle Rusya'ya ekonomik baskı uygularken, özel sektör alanında da Rusya'ya tepki adımları geliyor.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...