Efsane Kasım ile 4 milyar lira cepte kalacak

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Efsane Kasım ile 4 milyar lira cepte kalacak

Ekonomi Haberleri  / HABER MERKEZİ

Her kasım ayında online alışverişlerde olan büyük indirim başladı.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - Kasım ayı ile birlikte e-Ticaret’te indirim sezonu başladı. Tüketiciler bir hafta değil tam bir ay boyunca indirime doyacak. Bu kapsamda Hepsiburada, Efsane Cuma indirimlerini Efsane Kasım adıyla kasım ayı boyunca yapma kararı alırken tüketicileri reklam yüzü Kıvanç Tatlıtuğ karşılayacak. Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Efsane Kasım indirimlerine ilk defa 7 yıl önce başladıklarını belirterek “Geçtiğimiz yıl kasım ayında 207 binden fazla kampanya düzenledik. Siparişler de 2 kat artışla 30 milyon adet oldu. İndirimli ve avantajlı kampanyalarla hane bütçelerine yaklaşık 1 milyar TL’lik destekte bulunduk. Bu yıl ise en uygun fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla hane bütçelerine toplam 4 milyar TL’lik destek sağlamayı hedefliyoruz” dedi. 

Geçtiğimiz yıl kasımda en fazla satışı yapan ürünün airfryer olduğunu belirten Gökçetekin, bu yıl ise kablosuz süpürgelerin revaçta olmasını beklediklerini söyledi. Ayrıca son dönemde scooter ve elektrikli motosiklete de yoğun ilgi olduğunu ifade eden Gökçetekin “Bu doğrultuda 3.200 çalışanımız, 3.500 taşımacımız, 101 binin üzerinde iş ortağımız ile Efsane Kasım’a efsane hazırlandık. Ayrıca 1.000 kişilik ek istihdam sağladık. 30’un üzerinde kategoride yer alan 195 milyon ürün çeşidini Hepsiburada kullanıcılarına Efsane Kasım avantajlarıyla sunacağız. Türkiye ve dünyanın en önemli markalarının Hepsiburada için ayırdığı sınırlı sayıda çok özel fiyatlı ürünleri 1-5 Kasım arasındaki Marka Günlerinde sunacağız” diye konuştu. 

Hepsiburada ayrıca geçtiğimiz yıl duyurduğu ve kullanıcılarının yaptığı listeleri yakın çevresi, arkadaş grupları ve sosyal medya hesaplarında paylaşarak gelir elde edebilecekleri özelliği Link Gelir ile kullanıcılara aylık 50 bin TL’ye kadar Hepsipara kazanma imkânı da sunuyor. Gökçetekin herkesin kullanabileceği Link Gelir ile özellikle kadınların ve öğrencilerin geçimine destek olduğunu belirterek “Uygulamayı kullananların yüzde 60’ından fazlasını kadınlar oluşturuyor. Link Gelir’de başta ev hanımları olmak üzere 25 bin kadına fenomen olma hakkı vereceğiz. Bu sayede aylık 50.000 TL’ye kadar kazanabilecekler” dedi.

İNDİRİM SAHTEKARLIĞINA GEÇİT YOK

Yalancı indirimlere karşı tedbir aldıklarını dile getiren Hepsiburada CEO’su Gökçetekin “Gerçek indirim yapmayan satıcılar kampanyalar bölümüne giremeyecek. Onun için indirim oranlarının yüksek olması gerekiyor” dedi. Hepsiburada, öğrencilerin vergisiz olarak satın alabileceği telefon modellerini de Efsane Kasım avantajlarıyla sunacak. Bu kapsamda 80 bin laptop, 25 bin tablet ve 120 bin cep telefonu satmayı hedefliyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...