EKGYO hisse katılım endeksine uygun mu? Emlak Konut GYO helal mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
EKGYO hisse katılım endeksine uygun mu? Emlak Konut GYO helal mi?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dini hassasiyeti olan yatırımcılar, Emlak Konut GY hisse katılım endeksine uygun mu sorusunu araştırıyor. Katılım endeksine uygun olan hisseler helal oluyor. EKGYO hisse katılım endeksine uygun mu? Emlak Konut GYO helal mi?

Emlak Konut GY hisse katılım endeksine uygun olup olmadığı araştırılıyor. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş borsadaki köklü şirketlerden biri. Dini hassasiyeti olan yatırımcılar, EKGYO hisse katılım endeksine uygun mu sorusunu araştırıyor.

EKGYO HİSSE KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş kısaca EKGYO, Borsa İstanbul'dan edinilen bilgilere göre katılım endeksine uymamaktadır ve BIST katılım endeksine dahil değil. Hisselerde helal hassasiyeti olan yatırımcılar için uygun değildir. EKGYO hisse katılım endeksine uygun mu? Emlak Konut GYO helal mi?

EMLAK KONUT GYO HELAL Mİ?

Borsa İstanbul katılım endeksine dahil olanlar listesinde Emlak Konut GYO yer almıyor. EKGYO katılım endeksine uygun değil. Katılım endeksine uygun olmayan hisselerin ise helal olmadığı değerlendiriliyor.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...