Emekliye 4000 TL seyyanen zam var mı, ne zaman verilecek? Emekliye 4 bin lira seyyanen zam olacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Emekliye 4000 TL seyyanen zam var mı? Son dakika emekliye 4000 TL seyyanen zam.. | Emekliye 4000 TL seyyanen zam olacağı iddiası büyük yankı uyandırdı. Milyonlarca emekli son yapılan yüzde 49,25’lik zammın ardından seyyanen zam olacak mı araştırıyor. Emekli ikramiyelerine yapılan zammın ardından seçim öncesi emekliye ek zam iddiaları da konuşulmaya devam ediyor. Peki, Emekliye 4000 TL seyyanen zam var mı? İşte detaylar…

Emekliye 4000 TL seyyanen zam var mı? Emekli ikramiyelerinin 2 bin liradan 3 bin liraya çıkarılmasının ardından maaşlara ve ikramiyelere zam konusundaki tartışmalar yeniden alevlendi. Seçim öncesi emekliye ek zam iddiaları da konuşulmaya devam ediyor. Peki, Emekliye 4000 TL seyyanen zam var mı? İşte ayrıntılar!

EMEKLİYE 4000 BİN TL SEYYANEN ZAM VAR MI?

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin emekli aylıklarındaki artış, ocak ayı itibarıyla yüzde 49,25'e yükseltilmişti. Ramazan ve Kurban Bayramı’nda verilen emekli ikramiyelerinin 2 bin TL’den 3 bin TL’ye çıkmasının ardından emekli maaşlarında da zam beklentisi oluşmuştu. Bazı iddialar emekliye 4000 bin TL seyyanen zam olacağı yönündeydi. Ancak konu hakkında resmi bir açıklama ya da bilgi bulunmamaktadır. Emekliye 4000 TL seyyanen zam yapılıp yapılmayacağı belirsizliğini korurken, farklı bir kulis bilgisi de hem ikramiyeler hem emekli maaşı için gündeme geldi.

Cem Küçük'ün canlı yayınında emeklileri havalara uçuracak bir kulis bilgisi paylaşıldı. "Emekliye bir zam daha gelir mi?" sorusuna cevap veren TGRT Haber Ekonomi Editörü Yaprak Hırka Yıldız, 1 Nisan'ı işaret etti. Yıldız, emekli maaşlarına ve bayram ikramiyelerine ekstra bir zam daha gelebileceğini söyledi.

EMEKLİYE ZAM NE ZAMAN YAPILACAK?

Cem Küçük'ün TGRT Haber canlı yayın ekranlarında yer alan programında emekliler için yapılacak ek zamla ilgili dikkat çeken bir bilgi paylaşıldı. "Emekliye bir zam daha gelir mi?" sorusuna cevap veren TGRT Haber Ekonomi Editörü Yaprak Hırka Yıldız, 1 Nisan'ı işaret etti.

EMEKLİ MAAŞLARINA YENİDEN ZAM GELECEK Mİ?

TGRT Haber Ekonomi editörü Yaprak Hırka Yıldız, ek zam ihtimalinin kulislerde konuşulduğunu söyledi. Emeklilerin maaş zammı beklentisine karşılık vermek için hükümetin kolları sıvadığını söyleyen Yıldız, "Ek zam gelme ihtimalinin olduğunu söyleyenler var. Burada 1 Nisan tarihi işaret ediliyor, ekonomistler tarafından. Yani 1 Nisan'da emekli maaşları yeniden yükseltilebilir" diyerek tarih de verdi.

Emekliye 4000 TL seyyanen zam var mı, ne zaman verilecek? Emekliye 4 bin lira seyyanen zam olacak mı?

EMEKLİYE İKRAMİYELERİNE ZAM GELECEK Mİ?

Ramazan Bayramı ile ilgili ikramiyelerin 8-9 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatacağını hatırlatan Yıldız, "Dolayısıyla bayram ikramiyelerine de öncesinde bir miktar artış gelebilir. Beklentiler de o yönde." diye konuştu.

Emekliye 4000 TL seyyanen zam var mı, ne zaman verilecek? Emekliye 4 bin lira seyyanen zam olacak mı?

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...