Erdoğan muhalefetin "BOTAŞ" iddialarına cevap verdi: Bazı cambazların söylediği gibi...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erdoğan muhalefetin "BOTAŞ"  iddialarına cevap verdi: Bazı cambazların söylediği gibi...

Ekonomi Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin 'BOTAŞ' satılacak iddialarına cevap verdi. Katar yolculuğu öncesinde muhalefete sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı cambazların söylediği gibi bir durum yok" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir basın toplantısında BOTAŞ'ın satılmaya hazırlandığını iddia etti. Özdağı'ın iddialarına benzer açıklamalar daha sonra diğer muhalefet siyasetçileri tarafından da yapıldı. İddialara Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turu öncesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan cevap geldi.

"BAZI CAMBAZLARIN SÖYLEDİĞİ GİBİ..."

BOTAŞ'ın satılacağı yönündeki iddialara ise tepki gösteren Erdoğan, "Körfez ülkelerinin, Türkiye'den belli assetleri alma durumu olacak. Ama bazı cambazların söylediği gibi BOTAŞ'ın satılması gibi bir durum yok. Biz neyi satıp neyi satmayacağımızı iyi biliriz." dedi.

Erdoğan ayrıca, şu an Hindistan'da bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de Katar ziyaretinde kendisine eşlik edeceğini aktardı. ​

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...