Gram altın fiyatı için sürpriz rakam! İlk kez dillendiriliyor uzman isim tarih verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gram altın fiyatı için sürpriz rakam! İlk kez dillendiriliyor uzman isim tarih verdi

Ekonomi Haberleri

Yeni kabinenin açıklanmasının ardından gram altın rekor üstüne rekor kırıyor. Tüm zamanların rekorunu kıran gram altın için uzman isim yeni rekor için tarih verdi. Gram altında ilk kez bu seviyeler dillendirilmesi dikkat çekti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in devir teslim töreni sırasında şeffaflık, tutarlılık ve öngörülebilirlik mesajı vermesi sonrasında piyasalarda hareketlilik sürüyor. Gram altın bugün açılışta tarihi zirveyi gördü. Geçtiğimiz hafta cuma günü 1345 lira seviyesini test ederek rekor kıran gram altın, haftanın ikinci işlem gününde 1352 TL'yi aştı. Altın fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından uzman isimden yeni rakam ve tarih geldi.

GRAM ALTIN İÇİN SÜRPRİZ RAKAM!

Show Haber'de yer alan habere göre, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Reşat Yılmaz, "sürpriz olmaz" diyerek 450 TL'lik bir yükselişe işaret etti. Altın fiyatlarında ise bir 'gevşeme' durumunun olduğunu belirten Yılmaz, "Yıl içerisinde gram altının 1700-1800 TL bandının görülmesi sürpriz olmayacaktır" diyerek beklediği seviyeyi açıkladı.

Yılmaz,  altının uzun vadeli bir yatırım olduğunun altını çizdi.

DÖVİZ KURLARINDA YENİ REKOR

Euronun yönünün tekrar yukarı yönlü olacağını söyleyen Yılmaz, "Euronun kısa zaman içerisinde yaklaşık 2-3 hafta içerisinde 28 TL bandını test edeceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Show Haber

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...