Kabine toplantısı bugün mü olacak? 16 Ocak Kabine toplantısı var mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kabine toplantısı bugün mü olacak? 16 Ocak Kabine toplantısı var mı?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Uzun zamandır yapılmayan kabine toplantısının ne zaman yapılacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. Ek zamlar sonrası emeklinin durumunu bekleyen vatandaşlar kabine toplantısından çıkacak sonucu bekliyor. Kabine toplantısı bugün mü olacak?16 Ocak Kabine toplantısı var mı, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde neler var? İşte haberin detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun takvimi nedeniyle 6 Aralık' tarihinden beri yapılamayan Kabine Toplantısının tarihi belli oldu. Kabine toplantısını bekleyen vatandaşlar şimdi gözünü toplantıda çıkacak kararlara çevirdi. Kabine toplantısı bugün mü olacak? Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine gündeminde neler var? 

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Son olarak 6 Aralık tarihinde toplanan Kabine, Cumhurbaşka Erdoğan'ın yoğun takvimi nedeniyle 5 haftadır toplanamıyordu. Kabine toplantısını bekleyen vatandaşlar için tarih belli oldu. 2024 yılının ilk Kabine toplantısı 16 Ocak 2024 Salı günü saat 15.30'da düzenlenecek. 

KABİNE GÜNDEMİNDE NE VAR?

Kabine toplantısının en önemli gündem maddelerinden biri emekliye ek zam düzenlemesi. Binlerce vatandaş emekliye ek zam düzenlemesini bekliyor. Bunun dışında en düşük emekli maaş düzenlemesi ve öğretmen atamaları da gündem de olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine çalışmalara başlamıştı. 

Kabine toplantısı bugün mü olacak? 16 Ocak Kabine toplantısı var mı?

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...