Kripto para borsası Binance duyurdu: Tamamen çekiliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kripto para borsası Binance duyurdu: Tamamen çekiliyor

Ekonomi Haberleri

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, regülasyonların sürdüğü Kanada'ya ilişkin kararını açıkladı. Binance, ülkeden çekileceğini duyurdu.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto platformları için düzenlemeleri sıkılaştıran Kanada'ya ilişkin kararını açıkladı. Türkiye'de de binlerce kullanıcısı olan şirket, Kanada'dan tamamen çekileceğini duyurdu. 

Binance'den yapılan açıklamada, Binance'in Kanada pazarından "proaktif olarak" çekilerek diğer önde gelen kripto para şirketlerine katılacağı kaydedildi.

Açıklamada, "Kanada blockchain endüstrisinin geri kalanı için büyük umutlarımız vardı. Ne yazık ki, sabitkoinler ve kripto borsalarına sağlanan yatırımcı limitleri ile ilgili yeni düzenleme, şu anda Kanada pazarını Binance için artık dayanılamaz hale getiriyor." değerlendirmesinde bulunuldu.

Binance, Kanadalı kullanıcılarını korumak için diğer makul yolları araştırdığı sürece bu kararı ertelediği belirtiltti . Binance, açıklamasında, böyle bir yol olmadığının görüldüğünü aktardı.

Öte yandan

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...