Limak hisse ne zaman işlem görecek?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Limak hisse ne zaman işlem görecek?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Limak 14,15,16 Şubat tarihlerinde halka arz oldu. Limak Çimento halka arz sonuçlarının açıklanmasıyla Limak hisse ne zaman işlem görecek sorusu araştırılıyor. Limak borsada işlem görece tarih ise belli oldu. İşte detaylar...

LMKDC hisse kodu Limak Doğu Anadolu Çimento halka arz talep toplama işlemleri 14, 15, 16 Şubat tarihlerinde yapıldı. Limak halka arz 16 Şubat tarihinde sona erdi. Limak halka arz açıklandı ardından Limak hisse ne zaman işlem görecek sorusu araştırılmaya başlandı.  Borsa da ne zaman işlem göreceği merak edilen Limak 16,20 TL hisse fiyatıyla talep topladı. 

LİMAK HİSSE NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Limak hisse ne zaman işlem görecek belli olmadı. Şirketin halka arz sonuçları KAP'a bildirildi. Yıldız Pazar'da 21-22 Şubat tarihleri arasında işlem görmesi bekleniyor. Ancak tam tarih henüz belli değil. Limak hisse ne zaman işlem görecek?

LİMAK HALKA ARZ KAÇ LOT VERDİ?

Limak Çimento 14, 15, 16 Şubat tarihleri arasında talep topladı. Yatırımcılar halka arz talep toplama sonrası kaç lot vereceğini merak etti.  Limak halka arz tamamlanması sonrası her bir yatırımcıya 34-36 hisse payı düşüyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...