PlayStation Plus Haziran 2023 oyunları hangileri? 

Düzenleyen:
- Güncelleme:
PlayStation Plus Haziran 2023 oyunları hangileri? 

Ekonomi Haberleri

PlayStation oyuncuları tarafından Plus aboneliğinde ücretsiz olan oyunlar aranmaya devam ediyor. Peki bu ay 2023 haziran ayında hangi oyunlar ücretsiz? 2023 Haziran ayı oyunları ne zaman belli olacak? 

Konsol oyuncularının yakından takip ettiği Playstation Plus koleksiyonlarına her ay yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Yakın zaman önce PS ve PS Plus aboneliğine Deluxe paketi de eklenmişti. 

Öte yandan PlayStation Plus koleksiyonları 9 Mayıs tarihi itibarıyla erişime kapandı. Böylece belirlenen tarihe dek koleksiyondaki oyunları kütüphanelerine eklemeyen kişiler o oyunlara artık ücretsiz bir şekilde erişemeyecek.

PS PLUS HAZİRAN 2023 BEDAVA OYUNLAR...

PlayStation Plus Haziran ayı için dağıtacak olduğu oyunlar Disco Elysium, Nier Automata ve Hades olarak tahmin ediliyor. Bununla beraber FIFA 23 oyununun da Plus'a gelebileceği iddialar arasında bulunuyor.

PLAYSTATİON PLUS ÜCRETSİZ OYUNLAR HANGİLERİ?

Henüz konuya ilişkin kesinleşme olmasa da PS Plus tarafından resmi açıklama 31 Mayıs gününde olacak. Bununla beraber Mayıs ayının ücretsiz oyunları da 6 Haziran tarihine dek kütüphanelere eklenebilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...