Fenerbahçe'de isyan! 'Yatmaya gelmedik...'

Fenerbahçe'de isyan! 'Yatmaya gelmedik...'
SPOR Haberleri

Fenerbahçeli futbolcular sürekli uygulanan ağır idman programına isyan etti

Şu sıralar Sarı-Lacivertliler'in kamp yaptığı tesislerde en çok konuşulan konuların başında kamp programının ağırlığı geliyor... Fenerbahçeli oyuncuların, teknik direktör İsmail Kartal'ın hazırladığı antrenman programı yüzünden adeta pestili çıktı. Futbolcular, "Tamam buraya yatmaya gelmedik. Ama bu idman programı gerçekten çok ağır... En büyük korkumuz fazla yüklemeden sakatlanmak. Böyle devam ederse bir çok arkadaşımız sezonun ikinci yarısına sakat başlar. Hocanın programı biraz hafifletmesi gerekiyor" diye konuşuyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın futbolcularının bu isyanı karşısında nasıl bir tavır alacağı, antermanların ağırlık düzeyini düşürüp düşürmeyeceği ise merak konusu. Ama Kartal'ın işi sıkıya aldığı da bir gerçek.


İSMAİL KARTAL, OTEL ODASINI NASA ÜSSÜNE ÇEVİRDİ
BU arada teknik direktör İsmail Kartal ve ekibi, otelin bir odasını adeta NASA üssüne çevirdi. İdman performansları bilgisayarla anında bu odaya aktarılıyor. Rakiplerin ilk yarı maçları titizlikle yeniden izleniyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın daha önce yardımcılığını yaptığı ve Balon dor'da 2014 yılının en iyi teknik direktörü seçilen Löw'ü arayıp tebrik ettiği de gelen haberler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...