THY'den 799 TL'lik kampanya! Sadece 80 bin koltukta geçerli

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
THY'den 799 TL'lik kampanya! Sadece 80 bin koltukta geçerli

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türk Hava Yolları, yurt içi uçuşları kapsayan yeni kampanyasını duyurdu. Bugün ve yarın alınacak biletlerle 1 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında 799 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat etmek mümkün olacak.

Türk Hava Yolları (THY) kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Ucuz bilet kampanyası ile 4-5 Nisan 2024 tarihlerinde 799 liradan başlayan fiyatlarla 80 bin bilet satışa sunuldu.

THY'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre; indirimden yararlanmak isteyen yolcular, bugün ve yarın satın alacakları biletlerle 1 Ekim-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı seferlerde her şey dahil tek yön 799 liradan başlayan fiyatlarla uçuş olanağı elde edecek.

İndirimli biletler, İstanbul Havalimanı çıkışlı ya da varışlı, yurt içi, direkt, ekonomi sınıfı uçuşlarda geçerli olacak.

PAKETLERDEKİ FİYATLAR BELLİ OLDU

Kampanya kapsamında sunulan biletler "EcoFly" pakette 799 lira, "ExtraFly" pakette İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında 1.179 lira, "PrimeFly" pakette ise 1.249 lira olarak belirlendi.

Bu hatlar dışında kalan tüm yurt içi uçuşlarda ücretler "ExtraFly" pakette 1.129 lira, "PrimeFly" pakette ise 1.189 lira olacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...