Togg'un fiyatı merak konusuydu, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şubat ayını bekleyin' dedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Togg'un fiyatı merak konusuydu, Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şubat ayını bekleyin' dedi

EKONOMİ Haberleri

Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ön sipariş için tarih verip fiyatın ise Şubat ayında belli olacağını duyurdu.

Türkiye'nin akıllı otomobili Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Bursa Gemlik'teki fabrika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı. Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği milli aramaba Togg'un fiyatı ise merak konusuydu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış töreninde yapmış olduğu açıklamada bu konuya da değindi. 

"ŞUBAT AYINDA FİYATI AÇIKLAMIŞ OLURUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un fiyatının şubat ayında açıklanacağını belirtti. İşte Erdoğan'ın o ifadeleri; "Togg aracısız bir şekilde alıcılarıyla bulaşacak. Satış işini dijital ve fiziksel deneyimi bireştirerecek. Togg siparişleri şubat ayında ön siparişe açılacaktır. Togg'un fiyatının piyasada rekabet edebileck bir seviyede olacağına babayiğitlerle birlikte karar vereceğiz. Önümüzde yılın mart ayında yollara çıkacak ürünün fiyatının şimdiden açıklamak doğru olmayacaktır. Şubat ayında herhalde fiyatı da açıklamış oluruz."

BANKALARA KREDİ ÇAĞRISI!

Bankalara Togg ile ilgili çağrıda bulunan Erdoğan ''Tüm kamu ve özel sektör bankalarımızın yöneticilerine vatandaşımızın Togg'u rahat satın alabilmesi için ellerini taşın altına koyma çağrısında bulunuyorum.'' dedi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...