Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Toplamda 6.2 milyar lira! Paralar hesaplara yatmaya başladı

Toplamda 6.2 milyar lira! Paralar hesaplara yatmaya başladı
Fotoğraf Başlığı Toplamda 6.2 milyar lira! Paralar hesaplara yatmaya basladi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, mayıs ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırılmaya başladığını duyurdu. Göktaş, toplamda 6.2 milyar lira ödeme yapılacağını söyledi.

Kaydet
a- | +A

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlı ve engelli aylıklarıyla ilgili müjdeli bir haber verdi.

Bakan Göktaş, yaptığı açıklamada, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsayıcı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirmeyi sürdürdüklerini belirterek, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik hizmetlerin insan odaklı ve hak temelli politikalar çerçevesinde yürütüldüğünü ifade etti.

BAKMADAN GEÇME
Altın hangi seviyelerden alınır? Uzman isim "Kademeli alım fırsatı" diye rakam verdi
HABER

Altın hangi seviyelerden alınır? Uzman isim "Kademeli alım fırsatı" diye rakam verdi

"HESAPLARA YATIRMAYA BAŞLADIK"

Engelli ve yaşlıların toplumsal hayata tam ve etkin katılımlarının yanı sıra bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda onların yanlarında olduklarını vurgulayan Bakan Göktaş, “Bu doğrultuda mayıs ayı için 3,5 milyar lira yaşlı aylığı, 2,7 milyar lira engelli aylığı olmak üzere toplam 6,2 milyar lira tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırmaya başladık. Ödemelerin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.