TÜİK enflasyon oranı yüzde kaç oldu? SON DAKİKA! Ocak ayı enflasyon oranı ne kadar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
TÜİK enflasyon oranı yüzde kaç oldu? SON DAKİKA! Ocak ayı enflasyon oranı ne kadar?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TÜİK bugün ocak ayı enflasyon oranını açıklıyor. Vatandaşın gündeminde ise TÜİK enflasyon oranı yüzde kaç oldu? SON DAKİKA! Ocak ayı enflasyon oranı ne kadar? soruları yer aldı. İşte ocak ayı enflasyon oranı ile ilgili detaylar...

Ocak ayı enflasyon oranı merak edilenler arasında yer aldı. TÜİK tarafından 5 Şubat günü açıklanacak olan enflasyon oranının yüzde kaç olduğu ise vatandaşın gündeminde yer alıyor. Peki, TÜİK enflasyon oranı yüzde kaç oldu? SON DAKİKA! Ocak ayı enflasyon oranı ne kadar? Detaylar...

TÜİK ENFLASYON ORANI YÜZDE KAÇ OLDU?

TÜİK'in ocak ayı enflasyon oranı açıklandı. Enflasyon ocakta yüzde 6,70 artarken, yıllık bazda 64,86 oldu. 

EKONOMİSTLERİN ENFLASYON ORANI BEKLENTİSİ NEDİR?

AA Finans'ın ocak ayı enflasyon oranı beklenti anketine 14 ekonomist katıldı ve ekonomistlere göre beklenti %6,84 oldu. En düşük enflasyon oranı beklentisi %5,50 olurken en yüksek %8,90 oldu.

Enflasyon beklentilerinin ortalamasına bakıldığında bir önceki ay % 64,77 olan yıllık enflasyonun % 65,07'ye çıkması beklenmektedir.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...