Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İlan düzenlemenin kapsamı genişliyor! Sosyal medya da denetlenecek

İlan düzenlemenin kapsamı genişliyor! Sosyal medya da denetlenecek
Fotoğraf Başlığı Ilan düzenlemenin kapsami genisliyor! Sosyal medya da denetlenecek

Gayrimenkul ilanlarıyla ilgili yapılacak olan düzenlemenin kapsamı genişletilecek, sosyal medya platformları da denetlenecek.

Kaydet
a- | +A

NECMİ ÇİÇEKÇİ'NİN HABERİ - Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, doğrulanmış ilan düzenlemesiyle yalnızca emlak portalları değil, sosyal medya platformlarından yayımlanan gayrimenkul ilanlarının da denetleneceğini ifade etti.

Taylan yaptığı açıklamada “Bakanlık bu platformları da inceleyecek ve kaçak gayrimenkul ilanları verilmesinin önüne geçecek. Her ilan doğrulanmış olarak servis edilmek mecburiyetinde olacak. Böylece tüketicileri mağdur eden ve manipülasyonlara sebep olan ilanlar tamamen ortadan kalkmış olacak. Öte yandan düzenlemede ada, parsel bilgisinin emlak portalında herkese açık olmasına dair bir hüküm vardı. Bu durumun sektörde faaliyet gösteren kişiler açısında bazı mağduriyetlere sebep olabileceğini yetkililere ilettik. Onlar da konuyla ilgili çalışma yapacaklarını belirttiler. Biz sektör olarak, çalışmalardan dolayı Ticaret Bakanlığına teşekkür ediyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME
Antalya’da 2 bin yabancı kaçak emlakçılık yapıyor
HABER

Antalya’da 2 bin yabancı kaçak emlakçılık yapıyor

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Emlak
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.