TOKİ Rize Kalkandere için kura sonuçları açıklandı: İşte asıl ve yedek listeler...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TOKİ Rize Kalkandere için kura sonuçları açıklandı: İşte asıl ve yedek listeler...

EMLAK Haberleri

Rize Kalkandere'de yapımı bitirilen ve toplamda 69 daireden meydana gelen TOKİ konutları için başvurular 24 Nisan tarihinde bitirilmişti. Yapılan son duyuruya göre TOKİ kura sonuçları da açıklandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile beraber çalışmalar gerçekleştiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara uygun ödeme imkanları sunuyor.

Düşük ve orta gelirli vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapmayı hedeflenen TOKİ konutları projesinde illere ve ilçelere göre açıklanan takvim doğrultusunda başvurular alınıyor, kuralar çekiliyor ve sonuçlar kamuoyuyla paylaşılıyor.

Bu kapsamda TOKİ Rize Kalkandere için yapımı bitirilen 69 konut için kura çekimini 5 Mayıs (bugün) itibarıyla gerçekleştirdi.

TOKİ Rize Kalkandere için kura sonuçları açıklandı: İşte asıl ve yedek listeler...

TOKİ RİZE KALKANDERE KURA SONUÇLARI

TOKİ, Rize Kalkandere Tatlısu Mah. 69 Konut Projesi dahilinde 2+1 tipinde 45 adet ve 3+1 24 tane konut olmak üzere toplamda 69 adet konut için 5 Mayıs 2023 tarihi yani bugün saat 11:00'da noter huzurunda "Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası" çekildi.

Konut belirleme kurası belirtilen saat ve tarihte sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayımlandı.

TOKİ SONUÇ SORGULAMA

TOKİ'nin resmi web sayfası üzerinden kişiler hak sahibi olup olmadıklarını kolay bir şekilde sorgulayabiliyor. TOKİ sonuç sorgulama sayfası için e-Devlet üzerinden aşağıdaki link ile kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

TOKİ sonuç sorgulama sayfası için tıklayın

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Huseyın güneş 6 Mayıs 2023 18:56

Guzel

Sonraki Haber Yükleniyor...