Henrique fırtınası

Henrique fırtınası

FUTBOL Haberleri

Geçen sezon lig boyunca 4 gol kaydeden Brezilyalı oyuncu, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta aynı gol sayısına ulaştı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Belarus'un Dinamo Minsk takımını 1-0 yenen Trabzonspor'un golünü kaydeden Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique, sezona iyi bir başlangıç yaptı. Belçika'nın Westerlo takımında 18 gol atarak "gol krallığı" yarışını 3'üncü sırada tamamladıktan sonra Trabzonspor'a transfer olan 2011-2012 sezonunu 2 gol, geçen sezonu da 4 gol ile tamamlayarak beklentileri karşılayamayan Brezilyalı oyuncu, bu sezona ise UEFA Avrupa Ligi maçlarıyla iyi bir başlangıç yaptı. Trabzonspor'da eleştiriler alan bordo-mavili futbolcu, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 3 maçta 4 gol atarak, geçen sezon lig boyunca attığı kadar gol kaydetti.
RÖVANŞTA DA GOLÜM VAR
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Derry City maçlarında 3 gol kaydeden Henrique, Dinamo Minsk maçında da 1 gol atarak gollerine devam etti. Mustafa Reşit Akçay'ın takımın başına gelmesiyle bambaşka bir kimliğe bürünen Henrique, "Bana güvenenleri mahcup etmediğim için mutluyum. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmesini diliyorum. Dinamo Minsk'e rövanşta da golüm var" dedi. Minsk'ten mutlu dönen bordo-mavili futbolcular da turu geçen taraf olacaklarını iddia etti. Kaptan Onur Kıvrak, "Trabzon'daki maçı da kazanarak turu geçeceğiz" derken, Zeki Yavru, "Galibiyete inanmıştık. Hedefimiz Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...