İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Çalınan kupamızı verin'

İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Çalınan kupamızı verin'

FUTBOL Haberleri

'TFF, gasp edilen kupamızı bize verirse demeç savaşları elbette ki durur. Aksi takdirde bizi ceza vermekle korkutamazsınız'

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hacıosmanoğlu, şike süreciyle ilgili olarak, "Ahlak, adalet ve temiz Türk futbolu istiyoruz. Sayın Spor Bakanımız çağrı yapıyor, 'Yöneticilerin demeçleriyle fanatizm oluşuyor' diye. Evet, yöneticilerin demeçleriyle oluyor ama Türk futbolundaki adaletsizliği ortadan kaldırmak için önce çalınan hakların asıl sahibine teslim edilmesi lazım. TFF gasp edilen kupamızı bize verirse demeç savaşları elbette ki durur. Aksi takdirde bizi ceza vermekle kimse korkutamaz" dedi.
CHP'YE SERT CEVAP VERDİ
Başkan Hacıosmanoğlu CHP Grup Başkanvekili Gürsel Tekin'in kendisi hakkındaki sözlerine de cevap vererek, "Biz muhalefet liderini haksız yere hedef almıyoruz. UEFA'ya 'Bizim takımlarımıza nasıl ceza veriyorsun' derken, Trabzonspor Rum takımı mı, Ermeni takımı mı, İsrail takımı mı? Mertlikten yiğitlikten bahsetmek CHP Grup Başkanvekilinin haddine değildir. O mertlik, yiğitlik bizde var" dedi. Takımla ilgili olarak da konuşan Hacıosmanoğlu, "Yeni bir yapılanma içine girdik. Takım yavaş yavaş oturacaktır. Malouda'nın maç eksiği var, Henrique ise oynadığı futbolla bize 'Forvet almayın' diye çağrıda bulunuyor. Turu Trabzon'da geçeceğiz" dedi.
NİCE YILLARA TRABZON
Trabzonspor'un 46. kuruluş yıldönümü dün çeşitli etkinliklerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtına ve 100. Yıl Parkı'nda bulunan "Bir sevda uğruna" anıtına çelenk konuldu. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un başarısı için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...