Erzurumspor FK galibiyet hasretine Gençlerbirliği deplasmanında son verdi (1-2 Maç Sonucu)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erzurumspor FK galibiyet hasretine Gençlerbirliği deplasmanında son verdi (1-2 Maç Sonucu)

FUTBOL Haberleri

Erzurumspor FK, Spor Toto 1.Lig’in 17. haftasında Gençerbirliği'ni deplasmanda 1-2 mağlup etti. 7 puanla son sıradaki rakibini Süleyman Koç ve Aaron Olanare'nin golüyle mağlup eden Erzurumspor FK puanını 17'ye yükselterek alt sıralarda nefes aldı. 14 maçtır kazanamayan Gençlerbirliği'nin mağlubiyet serisi 5 maça çıktı. Yeni teknik direktör Mustafa Dalcı 4'te 0 yaptı.

Spor Toto 1.Lig’in 17. haftasında Gençlerbirliği, konuk ettiği Erzurumspor’a 2-1 mağlup oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ - ERZURUMSPOR FK (1-2) ÖZET İZLE

14. dakikada Gençlerbirliği’nin kendi yarı sahasında kaybettiği topla buluşan Süleyman Koç, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

73. dakikada ceza sahası dışında Barış Alıcı’nın pasıyla buluşan Gökhan Gül’ün şık vuruşunda meşin yuvarlak doksana girerek gol oluyor. 1-1

77.dakikada Erzurumspor’da içeriye gönderilen topu Shala Olanare’nin önüne indirdi. Olanare’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-2

Erzurumspor FK galibiyet hasretine Gençlerbirliği deplasmanında son verdi (1-2 Maç Sonucu)

Stat: Eryaman

Hakemler: Eren Özyemişcioğlu xx, Berksan Duran xx, Emir Eray Eyisoy xx

Gençlerbirliği: Übeyd Adıyaman xx, Metehan Mert xx, Abdullah Şahindere xx, Gökhan Gül xx, Mert Kula xx, Barış Alıcı xx, Serdarcan Eralp xx (Ataberk Gök, dk. 80 ?), Grechyshkın xx(Muhammed Bayır dk. 69 xx), Bieliaiev xx (Kağan Özkan dk. 88 ?), Sami Gökhan Altınparmak xx, İlker Karakaş xx (Aksel Aktaş dk. 69 xx)
Yedekler: Atalay Gökçe, Zafer Göktuğ Erdem, Seyit Ali Kahya, Eralp Aydın, Baran Başyiğit, Ulusoy Mert Kabasakal
Teknik Direktör: Mustafa Dalcı

Erzurumspor: Mehmet Göktuğ Bakırbaş xx, Orhan Ovacıklı xx, Mustafa Akbaş xx, Fırat Şaşi xx(Yakup Kırtay dk. 89 ?), Orhan Ovacıklı xx, Alican Özfesli xx (Shala dk. 76 x), Hasek xx(Bergdıch dk.88 ?), Estrela xx, Süleyman Koç xx (Celal Hanalp dk.76 x), Olanare xx, Muhammed Furkan Özhan xx (Ufuk Budak dk. 58 xx)
Yedekler: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Sefa Akgün, Özgür Sert, Eyüp Oskan, Hüseyin Mevlütoğlu,
Teknik Direktör: Muzaffer Bilazer

Goller: Süleyman Koç (dk.13), Olanare (dk.77) (Erzurumspor), Gökhan Gül (dk.73) (Gençlerbirliği)

Sarı kartlar: Estrela, Alican Özfesli, Ufuk Budak (Erzurumspor), Mert Kula (Gençlerbirliği)

https://twitter.com/Erzurumspor/status/1601960254753112064

MUZAFFER BİLAZER: BUGÜN DOĞRU KARARLAR VERDİK

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında konuk olduğu Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden Erzurumspor’da maç sonu gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Muzaffer Bilazer, şunları söyledi:

“Bugün iki takım için de çok önemli bir müsabakaydı. Son 3 haftada galibiyete çok yakın oyunlar oynadık ama maalesef kazanamamıştık çünkü maçların belirleyici anlarında doğru kararı verememiştik. Bugün en azından bu noktada bu kararı doğru verdiğimiz anlar oldu skor avantajını yakaladık.

Gençlerbirliği bugün biraz daha farklı formasyonda başladı beklediğimizin dışında o yüzden maça biraz daha baskı biçimlerini, baskı açılarını değiştirerek başlamak zorunda. Bununla birlikte istediğimiz skor avantajını yakaladık daha sonra bunu artırmamız gerekiyordu bununla ilgili pozisyonlar yakaladık maalesef arttıramadık. Sadece pozisyon olmadan bir gol yedik."

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...