Fred sakatlandı mı, kaç hafta yok? Fred’in sakatlık durumu!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fred sakatlandı mı, kaç hafta yok? Fred’in sakatlık durumu!

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fred sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek, sakatlık durumu nedir? | Fenerbahçe’de yıldız orta saha oyuncusu Fred hakkında taraftarı üzecek haber geldi. Fenerbahçe Fred’in sakatlandığını duyurdu. Fred sakatlandı mı, kaç hafta yok merak ediliyordu. İşte, Fred’in sakatlık durumu ve tedavisi ile ilgili bilgiler…

Fred sakatlandı mı, kaç hafta yok? Fenerbahçe Fred’in sakatlandığını duyurdu. Fred sakatlandı mı, kaç hafta yok merak ediliyordu. İşte, Fred’in sakatlık durumu ve tedavisi ile ilgili bilgiler haberimizde…

FRED SAKATLANDI MI, KAÇ HAFTA YOK?

Fenerbahçe, Fred’in sağ bacak uyluk ön bölgesinde tendonda yırtık tespit edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe tarafından Fred’in sakatlık durumuna ilişkin yapılan açıklama şu şekildedir:

Sağlık Durumu Bilgilendirme

Dün akşam Y. Samsunspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Fred Rodrigues’in Acıbadem Saglık Altunizade Hastanesinde Mr görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkikler çerçevesinde sağ bacak uyluk ön bölgesinde tendonda yırtık tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

FRED KAÇ HAFTA YOK?

Fred’in kaç gün veya kaç hafta sahalardan uzak kalacağı henüz açıklanmadı. Ancak yıldız futbolcunun 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalması bekleniyor.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1749394492652679402

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...