Göztepe ezeli rakip Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis imzayı attırıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Göztepe ezeli rakip Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis imzayı attırıyor

FUTBOL Haberleri

Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere ve A. Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak ve Trabzonspor’dan ise Taha Altıkardeş’i kadrosuna katmıştı. Kale mevkiine de bir takviye yapmak isteyen İzmir temsilcisi ezeli rakip Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis ile anlaştı.

Süper Lig'e geri dönmek isteyen Göztepe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürmeye devam ediyor.

İzmir ekibi transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere ve A. Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak ve Trabzonspor’dan ise Taha Altıkardeş’i kadrosuna katmıştı.

https://twitter.com/Goztepe/status/1678111594016849920

SOUTHAMPTON KARDEŞ KULÜP

Kale mevkiine de bir takviye yapmak isteyen İzmir temsilcisi, sarı-kırmızılı kulübün hisselerinin yüzde 70’ini elinde bulunduran Sport Republic’in yönettiği ve İngiltere Premier Ligi’nde küme düşen Southampton’ın kadrosunda yer alan Polonyalı kaleci Mateusz Lis’i İzmir’e getirerek sağlık kontrolünden geçirdiği öğrenildi.

Herhangi bir pürüzün çıkmaması durumunda ise bugün imzaların atılması bekleniyor. Öte yandan Mateusz Lis, 2021-2022 sezonunda Süper Lig’de rekabet eden bir diğer İzmir ekibi Altay’ın formasını da giymişti. (İHA)

https://twitter.com/Goztepe/status/1678385182699651074

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...