Kan donduran haber gece yarısı geldi! Afyonkarahisar'da bir evden 4 ceset çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kan donduran haber gece yarısı geldi! Afyonkarahisar'da bir evden 4 ceset çıktı

Güncel Haberleri  / Anadolu Ajansı

Afyonkarahisar'da peş peşe gelen silah sesleri mahalleliyi korkuttu. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler sesin geldiği eve girince korkunç manzara ile karşılaştı. Polis 3'ü kadın 4 ceset buldu, işte detaylar...

Afyonkarahisar'da bir evde 3'ü kadın 4 kişinin cesedi bulundu. Feci olay merkeze bağlı Çağırbağ beldesi Uğur Mahallesi'nde yaşandı.  Bir evden peş peşe gelen silah sesleri duyulduğu ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

4 KİŞİNİN CESEDİ BULUNDU

Eve giren ekipler 3’ü kadın 4 kişiyi kanlar içinde buldu. Yapılan incelemede hepsinin hayatını kaybettiği belirlendi. Ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

VALİ: ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, AA muhabirine, olay yerine jandarma ve sağlık ekiplerinin sevk edildiğini söyledi. Yiğitbaşı, şüphelinin yakalanması için çalışmaların tüm kolluk kuvvetlerince sürdürüldüğünü belirterek, "Hemşehrilerimize başsağlığı, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. En kısa zamanda şüpheliyi yakalamak için tüm ekipler sahada çalışmalarını sürdürmektedir." dedi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...