6 Şubat okul var mı? Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya 6 Şubat okullar tatil mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
6 Şubat okul var mı? Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya 6 Şubat okullar tatil mi?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

6 Şubat okul var mı? sorusunun cevabı merak ediliyor. 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümüne sayılı gün kala okullar tatil mi merak ediliyor. Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya'da 6 Şubat okullar tatil mi, resmi açıklama geldi mi araştırılıyor. 6 Şubat okul var mı? Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya 6 Şubat okullar tatil mi?

7,7 ve 7,6 şiddetinde olmak üzere 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde çok sayıda can kaybı yaşandı. Depremin yıl dönümü gelirken 6 Şubat okullar var mı? sorusu araştırılıyor. Deprem bölgelerindeki vatandaşların mezarlık ziyaretleri ve depremde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için depremin yıkıcı etkisinin çok fazla hissedildiği iller Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Hatay 6  şubat okullar tatil mi? sorusu merak ediliyor. Vatandaşlar valilikten gelecek açıklamaları takip ediyor 6 Şubat okul var mı? Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya 6 Şubat okullar tatil mi?

6 ŞUBAT OKUL VAR MI?

Depremin yıkıcı etkisinin yaşandığı şehirlerde 6 Şubat depreminin yıl dönümü yaklaşırken vatandaşlar mezarlık ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Can ve mal kayıplarının yaşandığı 6 Şubat depremlerinde resmi rakamlara göre 50 bin 96 kişi hayatını kaybetti. Deprem bölgelerinde yaşayan vatandaşlar 6 Şubat okul var mı? sorusunu araştırıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Ali Önat geçtiğimiz günlerde Adıyaman Valisi Osman Varol'u ziyaret ederek 6 Şubat'ın resmi tatil ilan edilmesi talebini iletmişti. Önat, Valiliğin talebe olumlu baktığını söyledi. Ancak Adıyaman Valiliğinden henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ayrıca Malatya, Hatay ve Kahramanmaraş'ta da 6 Şubat Salı günü okulların tatil olacağına dair resmi bir açıklama yapılmadı. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...