66 saat sonra enkaz altından çıkarıldı, ilk isteği çikolata oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Depremin en çok etkilediği illerin başında gelen Hatay'da arama ve kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Enkazdan 65 saat sonra sağ olarak bulunan 16 yaşındaki Ali Sarınay'ın ilk isteği çikolata oldu. Bunu duyan çevredeki vatandaşlar adeta çikolata yağdırdı.

Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla iki büyük deprem  meydana geldi. 10 ilimizi yerle bir eden depremde son verilere göre 9 bin 57 kişi hayatını kaybetti, 52 bin 979 kişi yaralandı, 6 bin 444 bina yıkıldı. Türkiye'nin dört bir yanından ekipler canla başla arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'dan güzel haberler geliyor.

66 saat sonra enkaz altından çıkarıldı, ilk isteği çikolata oldu 

ENKAZ ALTINDA ÇİKOLATA İSTEDİ

Hatay 600 Evler'de yaşayan Ali Sarınay (16) depremin 65. saatinde ekiplerin yaklaşık 6 saatlik çalışması sonucu sağ olarak enkaz altından çıkarıldı. Enkaz altında iken ekiplerden çikolata isteyen 16 yaşındaki Ali Sarınay'a çevrede bulunan herkes çikolata verdi. Ekipler tarafından çıkarıldıktan sonra ilk müdahalesi sahra hastanesinde yapılan genç daha sonra hastaneye kaldırıldı.

66 saat sonra enkaz altından çıkarıldı, ilk isteği çikolata oldu

Ali Sarınay'ın saatlerce endişe ile bekleyen ablası ise kardeşini kurtaran ekiplere sarılıp ağladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...