FETÖ ile mücadelede kararlıyız

Düzenleyen:
FETÖ ile mücadelede kararlıyız

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’ya ziyaret gerçekleştiren Özbekistanlı mevkidaşı Pulat Bobojonov ile bakanlıkta bir araya geldi.

İki bakan, heyetler arası görüşmenin ardından “Kolluk Eğitim İşbirliği Protokolü” imza törenine katıldı. Soylu, yaptığı konuşmada Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile önemli bir iş birliği geliştirdiğini, Cumhurbaşkanları arasında atılan adımların, iki ülke ilişkilerini ve iki ülke kurumlarını da olumlu yönde etkilediğini anlattı. Bakan Soylu, Bobojonov ile yaptıkları görüşmede de bölgesel ve küresel güvenlik konularını, kapsamlı şekilde ele aldıklarını, güvenlik iş birliği, terörle mücadele ve düzensiz göç konularında fikir alışverişinde bulunduklarını bildirdi. Soylu “Bakan Bobojonov’a, heyetine ve Özbekistan’a FETÖ ile mücadelede ortaya koydukları kararlı irade sebebiyle teşekkürlerimi bir borç biliyorum” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...