Teröre bir darbe daha! Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

Düzenleyen:
Teröre bir darbe daha! Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'de terör örgütü PKK'ya ait, çok sayıda silah ve mühimmat TSK unsurlarınca tespit edilerek ele geçirildi.

Yurt içinde ve yurt dışında teröre karşı gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla, örgütlerin kökü kazınıyor. Darbe üstüne darbe yiyen PKK'ya bir kötü haber de Hakkari'den geldi. Şanlı Türk askeri, PKK'ya ait çok sayıda silah ve mühimmatı ele geçirdi.

EREN OPERASYONLARI KARARLILIKLA SÜRDÜRÜLÜYOR

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı görevlilerince, bölücü terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellenmesine yönelik "Eren-14 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Bostancı Oğul-2 Operasyonu" başlatıldı.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
Merkeze bağlı Oğul köyü Kokurdanlı mevkisinde, mağara ve sığınaklara düzenlenen operasyonda, sehpası ile birlikte çalışır vaziyette Doçka uçaksavar silahı, bu silaha ait 23 milimetrelik 2 bin mühimmat, 12,7 milimetrelik 3 bin uçaksavar mühimmatı, 7,62 milimetrelik 5 bin AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 30 RPG-7 antitank mühimmatı, 23 RPG-7 sevk fişeği, 3 uyku tulumu, 2 dörtlü yemek ocağı, büyük ve küçük dolu tüp ile çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.
Bölgede operasyonlar sürüyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...