Erdoğan’ın konakladığı oteldeki 'darbe izleri' muhafaza ediliyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erdoğan’ın konakladığı oteldeki 'darbe izleri' muhafaza ediliyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Marmaris’te, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisi olarak kullandığı ve şehit olan koruması Mehmet Çetin’in odasındaki hain darbe girişiminin izleri ilk günkü haliyle muhafaza ediliyor. 15 Temmuz'un 5. yılında İHA’ya kapılarını açan oteldeki görüntüler bir kez daha duygulandırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri içinde FETÖ/PDY mensubu bir grubun, 15 Temmuz 2016 günü darbe yapma girişimi sırasında Marmaris ilçesinde saldırdıkları Turban Grand Yazıcı Otel'in son hali görüntülendi.

O ODAYA 5 YIL SONRA İHA GİRDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatili süresince çalışma ofisi olarak kullandığı ve koruması şehit Mehmet Çetin’in odasının kapıları, darbe girişiminin 5. yılında İHA ekiplerine açıldı.

Otel yönetimi tarafından kapatılan ve müşteriye verilmeyen 2 odada, eşyalar o günkü gibi korunuyor.

HER ŞEY MUHAFAZA EDİLİYOR
Ziyarete ve müşteriye kapalı olan odalarda hala atılan kurşunlar ve el bombası izleri, olduğu gibi muhafaza ediliyor.

Girdiği çatışmada FETÖ/PDY mensubu askerler tarafından şehit edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruması Mehmet Çetin’in odası ve Erdoğan’ın çalışma ofisine hedef alınarak sıkılan kurşunların isabet ettiği yerler, İHA muhabiri tarafından fotoğraflandı.

Hain darbe girişiminin yaşandığı geceki haliyle muhafaza edilen otel odasındaki görüntüler, görenleri duygulandırıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...