Cengiz Holding'den 'Melih Bulu' açıklaması

Düzenleyen:
Cengiz Holding'den 'Melih Bulu' açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Cengiz Holding, Prof. Dr. Melih Bulu'nun kurum bünyesinde CEO olarak görevlendirildiğine ilişkin iddiayı yalanlayarak, "Melih Bulu'nun Cengiz Holding veya iştirakleriyle herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır" açıklamasında bulundu.

Cengiz Holding, 2 gün önce Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınan Prof. Dr. Melih Bulu'nun, dün bazı sosyal medya hesaplarından yayılan Cengiz Holding Üst Yöneticisi (CEO) olduğuna ilişkin 'post' ve haberlerin doğru olmadığını duyurdu.

Holding tarafından yapılan açıklamada, "Dün bazı sosyal medya hesaplarından yayılan Prof. Dr. Melih Bulu’nun Cengiz Holding CEO'su olduğuna ilişkin post ve haberler doğru değildir. Prof. Dr. Melih Bulu’nun Cengiz Holding veya iştirakleriyle herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinize sunarız." ifadelerine yer verildi.

KARARNAME İLE GÖREVDEN ALINMIŞTI

Boğaziçi Üniversitesi'ne 2 Ocak'ta rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, 2 gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla görevinden alınmıştı.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Bulu'nun yerine vekaleten Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Naci İnci atandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...