Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alevlerin arasında kalan hayvanların çaresizliği duygulandırdı

Düzenleyen:
Alevlerin arasında kalan hayvanların çaresizliği duygulandırdı

GÜNDEM Haberleri

Muğla’da 9 gündür devam eden orman yangınları bugün Aydın’a da sıçardı. Muğla’ya komşu ilçe olan Çine’ye bağlı Akçova ve çevresinde başlayan yangında insanlarla birlikte hayvanların da çaresizliği herkesi duygulandırdı.

Akşam saatlerinde alevler Aydın'ın Çine ilçesinde bulunan 4 bin nüfuslu Akçaova'nın üzerindeki ormanlık alana da sıçradı. Rüzgarın da etkisiyle bir anda büyüyen yangın hızla bölgede yerleşim alanlarına doğru ilerleyişini sürdürüyor.

ACI ACI BAĞIRIŞLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Bu arada çam kozalaklarının fırlaması sonucu çevredeki hayvancılık işletmeleri de yanmaya başladı. Alevler arasında kalan hayvanların acı acı bağırışları yürekleri dağlıyor. Yangın Altınabat, Sarıköy, Akçaova ve Kabalar Mahallelerini tehdit ediyor. Bölgede ara ara fırlayan kozalaklar nedeniyle ormanlık alan dışında da yangınlar çıkıyor.

Alevlerin arasında kalan hayvanların çaresizliği duygulandırdı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...