İkitelli Oto Sanayi Sitesi'nde yangın

Düzenleyen:
İkitelli Oto Sanayi Sitesi'nde yangın

GÜNDEM Haberleri

Başakşehir'deki İkitelli Çevre Oto Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı. Alevlerin bir anda her yeri sardığı olay yerine itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Başakşehir'de bulunan İkitelli Çevre Oto Sanayi Sitesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yeri bir anda alevlerle sarıldı. İtfaiye ekiplerinin intikal ettiği yangın bölgesinde, söndürme çalışmaları devam ediyor.

İkitelli Oto Sanayi Sitesi'nde yangın

YANGIN BAŞKA BLOĞA DA SIÇRADI
Alınan bilgiye göre, Ziya Gökalp Mahallesinde Çevre Sanayi Sitesi 11. Blok'ta bulunan kolonya ve dezenfektan üretimi yapan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyerek başka bir bloğa sıçrayan yangın nedeniyle olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangın bölgesinde ekiplerin söndürme çalışmaları sürüyor.

İkitelli Oto Sanayi Sitesi'nde yangın

YANGIN RÜZGARIN DA ETKİSİYLE BÜYÜDÜ
Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın sırasında sanayi sitesinde bulunan bazı araçlar da yanarak kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, çevrede güvenlik önlemi alan polis, bölgede bulunan vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...