Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus turizm şirketinden ilginç Taliban turu: 10 günlük gezi 40 bin TL!

Rus turizm şirketinden ilginç Taliban turu: 10 günlük gezi 40 bin TL!

GÜNDEM Haberleri

Rusya’da bir turizm şirketi Rusya’dan yola çıkarak İstanbul aktarmalı bir “Taliban Turu” düzenliyor. Rus turizm şirketi 10 günlük turistik gezinin maliyetini 350 bin ruble olarak belirledi.

Rusya’nın Krasnoyarsk kentinde tur operatörü olarak çalışan Galina Jdarnova, Moskovski Komsomolets gazetesine verdiği demecinde, "Tatilini genelde Rusya dışında geçiren bir müşterim, Afganistan'a gitmek istediğini söyleyince bir ön çalışma yaptık. Afganistan'a tur düzenlemenin yolunu bulduk" dedi.

TALİBAN TURU İSTANBUL AKTARMALI OLACAK

Rusya’dan başlayarak Afganistan’da bitecek olan turun detayları ise şöyle: "İlk aktarma durağı İstanbul Havalimanı ancak İstanbul'dan Kabil'e doğrudan sefer bulunmadığı için buradan ikinci bir aktarma yapılıyor. 35 saatlik yolculuğun sonunda Kabil'e ulaşılabiliyor. 10 günlük Afganistan turu, sadece Taliban tarafından kontrol altına alınmış bölgeleri kapsıyor."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...