Şebnem'in katili tutuklandı: ‘Hatırlamıyorum’ diyen zanlının suç dosyası kabarık

Düzenleyen:
Şebnem'in katili tutuklandı: ‘Hatırlamıyorum’ diyen zanlının suç dosyası kabarık

GÜNDEM Haberleri

Denizli'de Şebnem Şirin adlı 23 yaşındaki genç kızı boğazını keserek vahşice öldüren Furkan Zıbıncı tutuklandı. Cinayet anını hatırlamadığını iddia eden zanlının 6 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.

Türkiye, bu defa Denizli'de erkek arkadaşı tarafından öldürülen 23 yaşındaki Şebnem'e ağladı. Genç gıda mühendisi, Furkan Zıbıncı tarafından canice boğazı kesilerek katledildi. Olaya ilişkin savunmasında cinayete dair hiçbir şey hatırsamadığını iddia eden katilin,‘gasp, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve cinsel istismar’ olmak üzere 6 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Şebnem'in katili tutuklandı: ‘Hatırlamıyorum’ diyen zanlının suç dosyası kabarıkKatil zanlısı, savunmasında cinayete dair hiçbir şey hatırlamadığını iddia etti.

SUÇ MAKİNASI ÇIKTI
Pamukkale ilçesi Çamlaraltı Mahallesi'ndeki bir apartta dün meydana gelen olayda 23 yaşındaki gıda mühendisi Şebnem Şirin, erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından Furkan Zıbıncı'nın yaşadığı apart dairede boğazı kesilerek öldürüldü. Olayın ardından aracına binerek kaçan cinayet şüphelisi Furkan Zıbıncı, polis ekipleri tarafından kent merkezinde yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu tamamlanan cinayet zanlısı, bu sabah güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde soruları cevapsız bırakan Furkan Zıbıncı'nın ‘gasp, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve cinsel istismar’ olmak üzere 6 suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

OLAYI HATIRLAMADIĞINI İDDİA ETTİ
İfadesinde Şebnem Şirin ile birlikte yemek yedikten sonra aparta gittiklerini söyleyen Furkan Zıbıncı'nın eve gittikten sonra her şeyin normal olduğunu, ne olduysa sabah olduğunu ancak olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi. "Kasten adam öldürmek" suçlamasıyla hakim karşısına çıkarılan Furkan Zıbıncı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...