Ermenistan Sniper'lar ile Azerbaycan askerlerine saldırdı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ermenistan Sniper'lar ile Azerbaycan askerlerine saldırdı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ermenistan ve Azerbaycan arasında gerilim artıyor. Ermenistan askerleri Kelbecer ilinde Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtı. Sniper ve çeşitli silahlarla yapılan saldırıya Azerbaycan askerleri tarafından sert şekilde karşılık verildi. Yaşanılan gerilim sonrası herhangi bir kaybın olmadığı, durumun Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu kaydedildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, öğle saatlerinde Basarkeçer ilinin Yukarı Şorca yerleşimindeki mevzilerde bulunan Ermenistan askerlerinin, Kelbecer bölgesindeki Zeylik yerleşimi yönünde bulunan Azerbaycan askerlerine sniper ve çeşitli silahlarla ateş açtığı bildirildi.

MÜDAHALEDE BULUNULDU

Azerbaycan askerleri tarafından derhal müdahalede bulunulduğu ve gerekli önlemlerin alındığı aktarıldı.

Ermenistan Sniper'lar ile Azerbaycan askerlerine saldırdı!

KAYIP YAŞANMADI

Azerbaycan askerleri arasında herhangi bir kayıp olmadığı, durumun Azerbaycan askerlerinin kontrolü altında olduğu kaydedildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...