Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK/YPG'nin suikastçısı Dilbirin Kaçar MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirildi

Düzenleyen:
PKK/YPG'nin suikastçısı Dilbirin Kaçar MİT'in operasyonuyla Türkiye'ye getirildi

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü PKK/YPG’nin suikastçısı olarak çeşitli eylemlere katıldığı belirlenen terörist Dilbirin Kaçar, MİT'in Suriye'deki operasyonuyla Türkiye'ye getirildi.

MİT terör örgütlerine nefes aldırmadan darbe vuruyor. Son günlerde etkisiz hale getirilen terörist sayıları operasyonlar derken terör örgütü PKK/YPG'ye ağır darbe vuruldu. Son olarak suikastçı olarak görev yapan bir terörist MİT tarafından başarılı bir operasyonla yakalandı veTürkiye'ye getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, terör örgütüne 2015'te Siirt'te katılan Kaçar, yaklaşık bir yıl Cudi ve Gabar bölgelerinde faaliyet yürüttükten sonra 2016'da Suriye'ye gönderildi.

Irak'ın Sincar ilçesinde suikastçı eğitimi alan Kaçar, Ocak 2018'deki Zeytin Dalı ve Ekim 2019'daki Barış Pınarı harekatları sırasında örgüt adına çeşitli eylemlerde yer aldı. Kaçar'ın son olarak Türkiye'nin olası harekatına karşı Aynularap bölgesine takviye güç olarak gönderilen timin sözde komutanlığını yaptığı belirlendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...