Çanakkale ve Kocaeli'de orman yangını!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Çanakkale ve Kocaeli'de orman yangını!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Çanakkale’nin Ezine ilçesindeki ormanda ve Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Yuvacık Barajı üstünde bulunan ormanlık alanda henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Çanakkale ve Kocaeli'deki yangının kontrol altına alındığı öğrenildi.

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Derbentbaşı köyü mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıkarken Kocaeli'de de ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. 

Çevredeki dumanları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. 

ÇANAKKALE'DEKİ YANGIN KONTROL ALTINDA 

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Derbentbaşı köyü mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Havadan 2 uçak, 5 helikopter, karadan ise 3 ilk müdahale aracı, 13 arazöz, 5 su ikmal aracı, 2 dozer, 5 hizmet aracı,2 treyler, 4 belediye itfaiyesi ve 110 personel ile müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Yangında, yaklaşık olarak 2 hektar alan zarar gördü.

Çanakkale ve Kocaeli'de orman yangını!

HELİKOPTER İSTENDİ

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi Yuvacık Barajı üstünde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple ormanlık alan tutuşarak alevlere teslim oldu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarının ardından kontrol altına alındı. 12 buçuk dönümlük alan küle dönerken ekipler yangını arı kovanlarına sıçramadan söndürdü, bazı vatandaşlar ise su şişeleriyle yangına müdahale etti.Çanakkale ve Kocaeli'de orman yangını!

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...