İçişleri Bakanlığı duyurdu! 1 terörist daha ikna yoluyla teslim oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 1 terörist daha ikna yoluyla teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

İçişleri Bakanlığı, 1 terörist daha ikna yoluyla güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu. Böylece 2022 yılı başlangıcından bu yana ikna yoluyla teslim olan örgüt mensuplarının sayısı 62'ye yükseldi.

Terörle mücadele hem yurt içinde hem yurt dışında sürerken terör örgütü PKK mensubu teröristleri ikna çalışmalarıda devam ediyor. İçişleri Bakanlığı bu konuda çalışmalarını hız kesmeden devam ettirirken 1 teröristin daha teslim olduğu bildirildi. 

 İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde, PKK terör örgütünden kaçan 1 terör örgütü mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu. 

TESLİM OLANLARIN SAYISI 62'YE YÜKSELDİ

Teslim olan örgüt mensubunun 2022 yılında terör örgütüne katıldığı ve Suriye'de faaliyet yürüttüğü tespit edildi. Sürdürülen ikna çalışmaları sonucunda; 01 Ocak 2022 tarihinden itibaren teslim olan örgüt mensubu sayısı 62'ye yükseldi.  

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...