Son dakika haberi... MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun başörtü çıkışına tepki: Çözülmüş meseleyi istismar etmesin

Düzenleyen:
Son dakika haberi... MHP Lideri Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun başörtü çıkışına tepki:  Çözülmüş meseleyi istismar etmesin

GÜNDEM Haberleri

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili "'TBMM'de milletimizin beklenti ve taleplerini de birer birer yasalaştırarak hayata geçireceğiz. Bunlardan birisi EYT'li kardeşlerimizin mağduriyetidir. Ümit ediyorum ki bu yıl bitmeden bu yara kapanacak, adaletsizlik köklü bir çözüme kavuşturulacaktır.'' ifadelerini kullandı. Öte yandan MHP Lideri, Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü açıklamalarına sert tepki göstererek "Başörtüsünü istismar etmenin bir manası yoktur. Bu çözülmüş bir meseledir." şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisini grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Vatandaşların beklentilerini TBMM'de yasalaştırılacağını söyleyen Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlara seslenip konunun bu yıl içinde çözüme kavuşacağını belirterek hiçbir vaadinin altında kalmadığının vurguladı ve "Cumhur İttifakı hiçbir sözünü unutmamıştır" dedi.

Bahçeli, açıklamalarının devamında Yunanistan'ın Ege Adalar'ındaki provokasyonlarına da değinen Bahçeli, ABD'nin dolduruşuna gelerek Türkiye'ye meydan okuduklarını söyledi. Yunanistan'ın Lozan ve Paris anlaşmalarını yok sayıdığını belirten Bahçeli, dünyaya seslenerek çok net mesajlar verdi. Bahçeli, "Hakkımızı çiğnetmeyiz, hakkımıza göz koyanların gözünü oyarız" şeklinde konuştu.

 Eli kanlı hain terör örgütü PKK'nın Mersin'de Tece Polisevi'ne düzenlediği hain saldırı üzerinden ve dün sosyal medyada paylaştığı başörtüsü üzerine yaptığı açıklamalara ilişkin CHP lideri Kemal Kılıdçaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. 

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Seçim takviminin işlemeye başlamasına kadar TBMM'de milletimizin beklentilerini yasalaştıracağız. Emeklilikte yaşa takılan kardeşlerimizin mağduriyeti kapanacaktır. MHP, hiçbir vaadinin altında kalmamıştır. Cumhur İttifakı hiçbir sözünü unutmamıştır.

Zillete düşen Türkiye muhaliflerinde dürüstlüğün izi görülemez. Türkiye mutlaka değeri çok büyük bir ülkedir. Bazen kıskançlıkla bazen hayranlıkla bazen husumetle bakılan Türkiye gerçeği artık dünya siyaset tarihinde göz kamaştırmaktadır. 

'ANKETLER BİZİM İÇİN VIZILTIDIR'

966 ilçemizin tamamında toplantılar düzenledik, esnaflarımızla, çiftçilerimizle, muhtarlarımızla buluştuk, dertleştik. Bu millet bu vatan benim diyen herkesi bağrımıza bastık. Geleceği birlikte inşa etmek için sözleştik. Türk milletinin zillete düşmesi söz konusu değildir. Cumhur kendi varlığına sonuna kadar sahip çıkacaktır. 

Anketler şunu söylemiş bunu söylemiş bizim için vızıltıdır, biz milletimize bakarız.  16 Ekim'de Konya'da, 23 Ekim'de Manisa'da açık hava toplantılarımızı yapacağız. Türk milletinin zillete düşmesi söz konusu değildir. Cumhur kendi varlığına sonuna kadar sahip çıkacaktır. Türk Milleti var olduğu müddetçe 3 hilalin önü kesilemez, ömrüne vade biçilemez. MHP Türkiye’nin son siperidir.

'ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'

Cumhur İttifakı'nın anayasayı değiştirme çoğunluğuna ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Milli birlik ve huzurlu yarınlara ulaşmak isteyen her insanımızı aramıza buyur ediyorum. Biz birlikte Türkiye'yiz diyen vatansever yüreklerle çok daha güçlü olacağız. Bizim Cumhurbaşkanı adayımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyeceğiz.

EYT AÇIKLAMASI

''TBMM'de milletimizin beklenti ve taleplerini de birer birer yasalaştırarak hayata geçireceğiz. Bunlardan birisi EYT'li kardeşlerimizin mağduriyetidir. Ümit ediyorum ki bu yıl bitmeden bu yara kapanacak, adaletsizlik köklü bir çözüme kavuşturulacaktır.

'BEŞERİYETİN GÜVENLİK AÇIĞI GENİŞLEMEKTEDİR'

2. Dünya Savaşı'nın ithamında küresel sistem çetin sınamalar eşliğinde çok ciddi sarsıntılar geçirmektedir. Ülkeler arası irtibat ve ilişki ağları üst üste darbe almaktadır. Krizlerin biri biterken diğeri başlamaktadır. Beşeriyetin güvenlik açığı tehlikeli şekilde genişlemektedir. Diplomatik gerilimler, siyasi oyunlar, ticaret savaşları, yayılmacı politikalar, insani dramlar, iklim değişikliği, gıda ve enerji darboğazları, çözülmeyi bekleyen liste başı sorunlardandır. Beşeriyet istikrara ve refaha adeta susamış haldedir. Soğuk savaş yıllarının sona ermesinin ardından tek kutuplu dünya düzeni, çok merkezli yeni bir siyasi tasarıma bırakmak üzeredir. 

'HAKKIMIZA  GÖZ KOYANLARIN GÖZÜNÜ OYARIZ'

ABD Güney Kıbrıs Rum yönetimine uyguladığı ambargoyu manidar bir zamanda kaldırmıştır. Yeni bir senaryo gündemdedir.Yunanistan ABD'nin dolduruşuna gelip, Türkiye'ye meydan okumaktadır. Lozan ve Paris Antlaşmalarının hükümleri yok sayılmaktadır. Dünyaya haykırıyorum, hakkımızı çiğnetmeyiz, hakkımıza göz koyanların gözünü oyarız. Hak demek şeref demektir. Şerefimiz içinde seve seve şehadeti göze alırız.

Emperyalistin Miço'su bunu aklından çıkarmasın. Yunanistan Başbakanı Türkiye'nin Ege'de yalnız olduğunu söylemiş, halt etmiş. Allah'ımız var, tarihimiz var, ulaşacağımız zaferlerimiz var. Karnı acıkan katık istemez, hedefe kilitlenen rüzgar beklemez. Hakkımızı yedirmeyiz. Göz koyanların gözünü oyarız.

İRAN'DA YAŞANAN OLAYLAR

İran'da Amini isimli bir genç kızın gözaltına alınması ve sonrasında patlayan şiddet olayları neredeyse bir isyan noktasına ulaşmıştır. Bizim dileğimiz İran'da sükunetin bir an evvel hakim olmasıdır. Bosna sıkıntılı, Kosova kaygılı, Türkmeneli kuşatma altındadır. Ermenistan, Karabağ'daki tahriklerini sürdürmüş, sıcak çatışmalarında çok sayıda Azerbaycan neferi şehit olmuştur. Bulgaristan'da 18 ayda 4. kez seçim yapılmış, Suriye'de istikrarsızlık varlığını muhafaza etmiştir.

RUSYA'NIN İLHAK KARARLARI

Putin ilhak kararını açıklamıştır. Ukrayna'nın egemenlik haklarına saygı duyulmalı. Ukrayna'nın egemenlik haklarına yönelik bölücü operasyonu asla tasvip etmiyoruz. Kırım'ın ilhakına nasıl karşı çıktıysak aynı tavrı son ilhak kararına da gösteriyoruz.

MERSİN'DEKİ TERÖR SALDIRISI

CHP'nin gazeteci kisveli teröristi kanlı bir eylem düzenledi. 1 polisimiz şehit oldu, 1 polisimiz yaralandı. Bu terörist CHP'nin gazeteci olarak sahip çıktığı bir katildi.

KILIÇDAROĞLU'NA 'DNA TESTİ' TEPKİSİ

PKK'nı sefil beyanına itibar eden Kılıçdaroğlu, terörist için DNA testi istedi. Sayın Kılıçdaroğlu, kimin yolundasın, haber kaynakların nerede ve kimlerdir? DNA testi isterken hiç mi utanmadın? Sayın Kılıçdaroğlu sana tavsiyem kendi DNA testini yaptırırsan ölen teröristin test sonuçlarını da görmüş ve anlamış olursun. Teröriste gazeteci diyenler teröristtir.

KILIÇDAROĞLU'NUN BAŞÖRTÜSÜ AÇIKLAMASI

Başörtüsünü istismar etmenin bir manası yoktur. Bu çözülmüş bir meseledir. Böyle bir yasa TBMM'ye geldiğinde MHP geçmiş dönemde başörtüsü konusunda vermiş olduğu Meclis kararının arkasında durur yeni karara da ihtiyaç olmadığını söyler. Eğer Sayın Kılıçdaroğlu başörtüsü meselesine bu kadar hassasiyet gösteriyorsa milletvekillerinden başlasın başörtüsüne.''

'CHP DEMEK HDP DEMEKTİR,HDP DEMEK PKK DEMEKTİR'

6’lı masanın HDP ile masa altından el ele tutuştuğunu ifade eden Bahçeli, CHP ve İYİ Parti’yi hedef alarak, “HDP’yle masa altında el ele tutuşup, masa üstünde sözde restleşen iki yüzlülerin inandırıcılığı ve itibarı da sıfırdır. Biz kimin ne olduğunu, neyi hedeflediğini, hangi film ve fırıldağın içinde figüranlık yaptığını gayet iyi biliyoruz. Hiç kimse bize hikaye anlatmasın, CHP demek HDP demektir, CHP demek İP demektir, HDP demek PKK demektir, cinayet demektir, ihanet demektir, melanet demektir, zilletin diğer ortakları da küsurat partilerinden başka bir şey değildir” diye konuştu.

PKK'NIN SEFİL BEYANINA İTİBAR EDEN KILIÇDAROĞLU

26 Eylül gecesi Mersin’in Mezitli ilçesinde polisevine yapılan saldırıyı hatırlatan Bahçeli konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Bu hain terörist CHP’nin gazeteci olarak sahip çıktığı bir katildi. CHP ile PKK’nın bir kez daha yolları kesişti. Devletin açıklamasına güvenmeyip PKK’nın sefil beyanına itibar eden Kılıçdaroğlu, Mersin’de etkisiz hale getirilen terörist için duyanları bu kadar da olmaz dedirtecek şekilde DNA testi istedi. Sayın Kılıçdaroğlu, sen kimin yanındasın? Kimin yolundasın? Haber kaynakların nerede ve kimlerdir? PKK’nın telkin ve tesirine kapılmak taşıdığın sorumlulukla hiç bağdaşıyor mu? DNA testi isterken hiç mi utanmadın? Hiç mi gocunmadın? Hiç mi kalbin sızlamadı? Bu kadar istekliysen, sana tavsiyem şudur: Kendi DNA testini yaptırırsan, ölen teröristin test sonuçlarını da görmüş ve anlamış olursun.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...