Adana'da feci kaza, kavgadan kaçan çocuk midibüsün altında can verdi! Dehşet anı kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Adana'da korkunç bir olay yaşandı. İki çocuğun yol kenarındaki kavgası birinin ölümü ile son buldu. İçlerinden biri kaçmak için yola atlayınca midibüsün altında kaldı. Tüm o yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Adana’da kavga eden çocuklardan biri kaçarken midibüsün altında kaldı. Feci olay Yüreğir ilçesine bağlı Solaklı Mahallesi Karataş Bulvarı'nda yaşandı.

DAYAKTAN KAÇARKEN CANINDAN OLDU

Yol kenarındaki iki çocuk kavga etmeye başladı. Kavgadan kaçmak isteyen Ammar Elmüheymid (15) bir süre sonra yola atladı. O esnada bulvardan hızla geçen midibüs çocuğa çarptı. Elmüheymid çarpmanın etkisiyle ağır yaralanırken, diğer çocuk ise  olay yerinden kaçtı.

MİDİBÜS ŞOFÖRÜ DURMADI

Tüm bu yaşananlar bölgedeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde midibüs şoförününde olay sonrası durmadan yoluna devam ettiği yer aldı. Talihsiz çocuğu yerde gören bir vatandaş durumu hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

3 FARKLI İSİM ARACI KULLANDIĞINI İDDİA ETTİ

Kazanın ardından farklı saatlerde gittikleri İl Emniyet Müdürlüğünde aracı kendilerinin kullandığını iddia eden M.T., H.T. ile Ş.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.T., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Diğer şüpheliler ise kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...