Adana'da otomobiller çarpıştı, 2 kişi öldü 4 kişi de yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Adana'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edilirken ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Feci kaza  Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda yaşandı. 

Adana'da otomobiller çarpıştı, 2 kişi öldü 4 kişi de yaralandı - 1. Resim

ARABALAR KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

Hakkı G. yönetimindeki otomobil, Taha T. idaresindeki araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil demir bariyerleri kırarak yol kenarındaki toprak alana düştü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Adana'da otomobiller çarpıştı, 2 kişi öldü 4 kişi de yaralandı - 2. Resim

CAN PAZARI YAŞANDI

Otomobillerde bulunan Zekiye T. ve Emine T'nin kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan sürücüler Hakkı G. ve Taha T. ile araçlardaki Nurettin T. ve Mehtap Ö. ambulanslarla Ceyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...