AK Parti’de ‘İstanbul’ hazırlığı: Seçimler için talimat verildi

- Güncelleme:
AK Parti’de ‘İstanbul’ hazırlığı: Seçimler için talimat verildi

GÜNDEM Haberleri

AK Parti İstanbul teşkilatına yerel seçim çalışmalar için hazırlıklara başladı. AK Parti İstanbul teşkilatı üyelerine 2024 yerel seçimleri öncesi ‘rehavet’ uyarısı da yapıldı.

Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu, vekiller yemin töreni için Meclis’e geldi. TBMM 28. Yasama dönemi resmen başladı. Genel seçimler biterken şimdi gözler yerel seçimlerde

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nin ardından AK Parti İstanbul teşkilatı yerel seçimler için hazırlıklara başladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YEREL SEÇİM MESAJI

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turundan zaferle çıkan Erdoğan, Kısıklı’da yaptığı ilk konuşmada da yerel seçimlere gönderme yapmıştı. Erdoğan, İstanbul'u çok sevdiklerini, İstanbul aşığı olduklarını, İstanbul'la yola çıktıklarını ve İstanbul'la yola devam ettiklerini söylemişti.

“İSTANBUL’U KAZANMAYA HAZIR MIYIZ?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024'te yapılacak yerel seçimlere değinerek, "Şimdi önümüzde 2024 var. Ne demek istediğimi anlıyorsunuz değil mi? 2024'te Üsküdar'ı da İstanbul'u da yerel seçimlerde kazanmaya hazır mıyız? Öyleyse durmak yok, çok çalışacağız" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ HAZIRLIKLARA BAŞLADI

AK Parti genel seçimlerden sonra kolları sıvadı. İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ‘Artık çalışmalara başlayın’ dedi.

İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Kabaktepe, tamamlanan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri'nin ardından teşkilata rehavete kapılmamaları çağrısında bulundu. AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmanın bir bölümünden videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan Kabaktepe, "Tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul'u yeniden kazanacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...