Aksaray'da sıcak hava balonları düştü! Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aksaray’da Ihlara Vadisi’nden havalanan sıcak hava balonlarından ikisi gözlük kuyu mevkiine düştü. Olayda balon pilotu hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı. Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu kaza sonrası acı detayı açıkladı. Ayağı ipe dolanan pilot canından oldu...

Güne feci bir haberle başladık. Aksaray’da Ihlara Vadisi’nden havalanan sıcak hava balonlarından ikisi düştü. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. 


Aksaray'da sıcak hava balonları düştü! Ölü ve yaralılar var - 4. Resim

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İki ayrı sıcak hava balonu kazasında 1 pilot hayatını kaybetti, 12 kişi yaralandı. Olay yerinden gelen görüntüler facianın boyutunu gözler önünde serdi. 


Aksaray'da sıcak hava balonları düştü! Ölü ve yaralılar var - 2. Resim

ACI DETAYLARI VALİ PAYLAŞTI

 Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ihlara Vadisi'nden Hasan Dağı yönüne kalkış yapan sıcak hava balonunun Gözlukuyu köyü yakınlarında sert iniş yaptığını belirtti.


Aksaray'da sıcak hava balonları düştü! Ölü ve yaralılar var - 3. Resim

 

PİLOTUN AYAĞI İPE DOLANDI!

Pilotun ayaklarının ipe dolandığı için sepetten düştüğünü kaydeden Kumbuzoğlu, "Maalesef pilotumuz sepetin altında kalıyor ve vefat ediyor. Turistlerimizin durumları iyi. Ambulanslarla hastaneye kaldırdık. Tetkikleri yapılıyor." diye konuştu.


Aksaray'da sıcak hava balonları düştü! Ölü ve yaralılar var - 5. Resim

ÖLEN PİLOTUN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Ihlara Vadisi'nden kalkış yapan başka bir sıcak hava balonunun da Güzelyurt ilçesine bağlı Belisırma köyü yakınlarında sert iniş yaptığı, Hindistanlı 12 turistin hafif yaralandığı ve hastanelere kaldırıldığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden balonun pilotunun Hüseyin Türk (39) olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...