Ali Yerlikaya duyurdu, 6 sosyal medya provokatörü yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Bakan Yerlikaya, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlere yönelik sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı paylaşımlarda bulunan 15 şüpheliden 6'sının yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlere yönelik sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı olarak bölücü terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 110 hesap yöneticisi ile kullanıcısının tespit edildiğini belirtti.

Şüphelilerden 95'inin yurt dışında olduğunun belirlendiği ve haklarında adli işlemler başlatıldığı bilgisini veren Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele daire başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında tespit edilen 15 şüpheliye yönelik operasyonlarda 6 şüpheli yakalandı. 9'u ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. 110 hesap yönetici ve kullanıcılarının 98'ine bölücü terör örgütü propagandası yapmaktan, 12'sine ise provokatif bilgiyi yaymak suçlarından işlem yapıldı."

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
isa13 Ocak 2024 22:43

Zihinleri bozulmuş hainlerin bozuk fikirlerini yayanları yakalayanlara helal olsun,sağ olsunlar.

nejat dinç.13 Ocak 2024 20:31

Bu hainler PKK lı olduklarını saklamıyorlar. yakaladınız da ne oldu? Bunları niye yaşatıyorsunuz? çekip vuracaksınız. hapse girecekleri de şüpheli, girseler de yatacakları şüpheli. Devlet hapiste bunları besleyecek, birde havalandırmaya çıkararak. yazık vallahi, şehitlerimize yazık.

Sonraki Haber Yükleniyor...