Ankara'da feci kaza! Yolcu minibüsü duvara çarptı, sürücü camdan fırladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu minibüsü duvara çarptı. Feci kazada sürücü camdan fırladı, o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Ankara'nın Keçiören ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde bu sabah saat 06.00 sıralarında feci bir kaza yaşandı. Osman E.'nin rampa aşağı seyir halindeyken kontrolünü kaybettiği yolcu minibüsü metrelerce savrulup istinat duvarına çarptı.

ŞOFÖR CAMDAN FIRLADI

Kazada Osman E. minibüsün ön camından fırlayarak yaralandı. Şoför hastaneye kaldırılırken kaza anında minibüste yolcu olmaması olası bir felaketin önüne geçti. Olayda minibüs hurdaya dönerken istinat duvarı yıkıldı, park halindeki bir otomobilin de camları kırıldı. Kaza anı ise bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

"ÖNDEKİ ARACA VURMAMAK İÇİN RAMPA YUKARI MANEVRA YAPTI"

Kazayı gören çevre esnaflardan Taner Bağ, “Dolmuşun yukarıdan freni arızalanmış bir şekilde geldiğini düşünüyorum. Aracın ışıkları yanmıyordu. Sürücünün uykusuz olduğunu düşünüyorum. Önündeki araca vurmamak için direkt rampa yukarı manevra yaptı. Dönemeyince de istinat duvarına çarptı. Camla birlikte kendisinin de düştüğünü gördüm. Araç arka tarafa doğru gitti. Binadan da yardım edenler oldu yaralıya. Sürücü ayağa kalkamayacak durumdaydı. Sağlık ve polis ekipleri de gelmişti. Müdahale ettiler” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...